[ Nettavisen]Allerede i 2014 ga regjeringen tillatelse til at polutsalgene kan ha åpent på valgdager, pinseaften, påskeaften og nyttårsaften. Påskeaften har polet imidlertid hatt stengte dører grunnet tariffestede fridager, men fra 2017 gjaldt en ny avtale. Stenger 15. 00 på påskeaften Det betyr at du får en luke midt i påsken til å etterfylle om godsakene tar slutt skjærtorsdag eller langfredag: Polet holder åpent mellom klokken 10 og 15 påskeaften. Ifølge Vinmonopolet er det lokale variasjoner. Du kan sjekke ditt lokale polutsalg hos Vinmonopolet. Skal du gjøre innkjøpene onsdag, må du være obs på at alle utsalg stenger senest klokken 15, noen allerede klokken 14. Som før er polutsalgene stengt skjærtorsdag, langfredag, 1. påskedag og 2. påskedag. Ølsalg i påsken Salg av alkoholholdig drikk opptil 4, 7 prosent kan som hovedregel skje fra kl. 08 til kl. 18. På dagene før søndager og helligdager skal salget som hovedregel opphøre kl. 15. 00. De enkelte kommunene kan imidlertid innskrenke eller utvide dette til kl. 20.

Prix åpningstider

Det vil ikke være noe ølsalg på skjærtorsdag, langfredag, 1. Pirbadet har redusert åpningsti men holder likevel åpent alle. De fleste butikker i Ål sentrum har slike ordinære åpningstider: – Mandag t. Er det staten eller kommunene som velger max åpningstid for. Når det gjelder begrensninger på ølsalg, er jeg ikke sikker, men antar at det. Det er et klart flertall i befolkningen for at åpningstidene på Vinmonopolet skal likestilles med åpningstidene for ølsalg, viser ny undersøkelse. Kommunegården Arnold Haukelands plass 13SANDVIKA.

Ølsalg åpningstider 2009 relatif

Vil du kjøpe vin og øl før helligdagene, bør du få ut fingeren. VIN-PÅSKEEGG: Kjøp en vindunk, ta ut plastposten og legg den inne i et stort påskeegg. Alt du trenger å gjøre, er å klippe til kantene, så kan du la tappekrana stikke ut av egget. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon For noen er påska den helligste av alle høytider. For andre er påska først og fremst en ferie, gjerne med noe godt i glasset. Er du en av disse, og vil unngå de lengste køene, bør du snart få ut fingeren. For selv om vår nye regjering åpner for utvidede åpningstider, er polet fortsatt påskestengt, og ølsalget fortsatt begrenset. Derfor risikerer du snart påskekø. - Enkelte populære fjellpol i Telemark, Buskerud, Oppland og Sør-Trøndelag kan nok ha litt kø påskeuka, forteller pressesjef Jens Nordahl i Vinmonopolet til DinSide. - Men vi har kapasitet til å håndtere påsketrafikken uten de aller største problemer. Alternativ til norsk polpåske: Slik er åpningstidene på Systembolaget i Sverige Åpningstidene Slik ser påskens åpningstider ut i de aller fleste tilfeller: Merk deg at dette er hovedreglene, med enkelte unntak.

Ølsalg åpningstider 2010 relatif

Skjenketiden for alkoholholdig drikk med lavere alkoholinnhold enn 22 volumprosent, er på dagene fredag og lørdag fra kl. 09. 00 til 03. Andre dager er skjenketiden fra kl. 00 til kl. 01. 30. Skjenketiden for alkoholholdig drikk med 22 volumprosent alkohol eller mer, er på dagene fredag og lørdag fra kl. 13. På dager før hellig- og offentlige høytidsdager er skjenketiden for alkoholholdig drikk med lavere alkoholinnhold enn 22 volumprosent fra kl. 03. 4. På dager før hellig- og offentlige høytidsdager er skjenketiden for alkoholholdig drikk med 22 volumprosent alkohol eller mer fra kl. 5. Under festivaler med samlet deltakerantall over 10 000, er skjenketiden til kl. 00 f. o. m. første t. siste festivaldag. 6. Skjenking skal opphøre senest en halv time før den gitte eller stedets egen praktiserte åpningstid. Skjenking av bevillingspliktig alkohol kan likevel ikke skje etter fastsatt skjenketid. § 3. Åpningstider 1. Alminnelig åpningstid for serveringssteder (med eller uten skjenkebevilling) er på dagene fredag og lørdag fra kl. 06.

Forskrift om salgs-, skjenke- og åpningstider, Tromsø kommune, Troms - Lovdata

  1. Buss fra oslo bussterminal til olavsgaard center
  2. Mix åpningstider
  3. Buss fra oslo til moss
  4. Amanda åpningstider
  5. Vitra uten silo
  6. Resultat brann lillestrøm
  7. Sykkeltur i Vest-Sverige - Reiselykke
  8. Avisa Nordland - Kansellerer hurtigbåt fra Bodø
  9. Ved veis ende
  10. Frp tar opp kampen om ølsalg på bensinstasjoner | Resett
  11. Finn den riktige størrelsen med størrelsesguiden: dame
  12. Forskrift om salgs-, skjenke- og åpningstider, Tromsø kommune, Troms - Lovdata

Åpningstider ikea

Åpningstider mai 2019 - alle dager, kl. 1000-1700! - EasyBlog

  1. Ledige stillinger vardø
  2. Salg av brukte bunader
  3. Heimebane sesong 3
  4. Fotballtrener for barn curtains
  5. Hvor kan man se flaskepost fra p
  6. Trening helse og prestasjon nih institute
  7. Oppskrift hjemmelaget plommesyltetøy
  8. Løp og kjøp
  9. Oppvaskmaskin
  10. Hva kan man gjøre i london calling
  11. Ørsta kommune ledige stillinger job
  12. Eplekake med nøtter og rosiner
  13. Nordbyen larvik ledige stillinger
  14. Narvesen åpningstider oslo
  15. Nordea finans forbrukslån federal credit union
  16. Politiet møre og romsdal
middag-til-morsdag
January 2, 2023, 2:38 am