Våre kunder skal få kvalitet og "det lille ekstra" i form av ting de trenger, råd og stelletips, derfor er det viktig at du er… Overlege Universitetssykehuset Nord-Norge Ledig fast stilling som overlege ved medisinsk avdeling Narvik. Tiltredelse 01. 20. Søknadsfrist: 31. 08. 2020 Arbeidsgiver: Universitetssykehuset Nord-Norge HF Sted: N… Er du vår nye tømrer? Bygg-Konsult Ballangen AS Ballangen, Nordland Vi trenger flere dyktige tømrere på laget Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner: Tømrer Relevant og lang erfaring fra faget kan kompensere for svennebrev Gode norskkunnskaper … Deltidsmedarbeider Elkjop Narvik Har du lett for å snakke med folk, samtidig som du mestrer kunsten å lytte? Din viktigste jobb som selger i Elkjøp er å finne den perfekte løsningen på alle kunders spørsmål, utfor… Innkjøper - vikariat LKAB Da vår dyktige innkjøper skal gå over i annen stilling, har vi et ledig vikariat som innkjøper. Varighet ca 1 år, med stor mulighet for videre engasjement. Som innkjøper vil din… Overlege i kardiologi eller fordøyelsesmedisin Org.

  1. Restaurants
  2. School
  3. Restaurant

Restaurants

10. 2020 - 31. 07. 2021 Helse og velferd, Narvik kommune Org. nr: - Stillingsident: 4263378472 Presentasjon av stillingen: Narvik kommune søker etter en fastlønnet vikar i en kommunal legehjemmel ved Torvet legesenter. Dette er et pr… ALIS lege - fast kommunal stilling Org. nr: - Stillingsident: 4263350777 Presentasjon av stillingen: Narvik kommune søker etter ALIS-lege i fast stilling ved Ankenes legesenter. Ankenes legesenter er et kommunal… Restaurantmedarbeider (Servitør) Fu Lam China - Restaurant As Vi søker etter servitører. Det er en fordel med erfaring, men opplæring vil bli gitt. Vi søker etter medarbeidere som: ansvarsfull og selvstendig punktlig og pliktoppfyllende… Vi søker medarbeidere til Royal Optikk i Narvik Royal Optikk As Vi søker medarbeidere til Royal Optikk As, både fulltids- og deltidsstillinger. Dine arbeidsoppgaver vil være: Betjene butikken, ha kunnskap og oversikt over vareutvalg Yte g… Butikkselgere - AMFI Narvik - deltid Mester Grønn Vi trenger salgstalentet ditt for å skape resultater.

Kommunale eiendomsavgifter for 3. termin sendes ut i disse dager. Følgende er verdt å merke seg dersom det er poster som avviker fra det normale: - Feieavgiften for 2020 kommer som egen faktura til de som ikke ble fakturert for feiing på 1. termin. Spørsmål ang dette kan rettes til Ofoten Brann på tlf 769 13 570 - ​​​​​​​Renovasjonsavgiften for 2. termin er med på denne fakturaen, da den ikke var med på forrige termin.... Dersom det er feil på fakturaen må dette tas opp med den enhet som har fakturert kravet: - Vann/avløp/slam (Narvik Vann) tlf 769 13 700 - Eiendomsskatt tlf 757 75 519. - Renovasjon HRS 769 22 000 Kommunale eiendomsavgifter omfatter vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr og feie- og tilsynsgebyr. Eiendomsskatten faktureres sammen med de kommunale eiendomsavgiftene. See More Municipal Eiendomsavgifter for the 3. th semester will be sent out these days. The following is worth noting if there are posts that deviate from the normal: - Feieavgiften for 2020 comes as their own invoice to those who were not billed for the 1. th semester.

Narvik kommune ligger innerst i Ofotfjorden lengst nord i Nordland. Kommunen grenser i vest til Evenes på nordsida av Ofotfjorden og til Ballangen på sørsida av Ofotfjorden, i nord grenser Narvik til Troms-kommunene Skånland, Gratangen, Lavangen og Bardu. I øst og sør ligger Sverige. Byen har fra 1902 vært den viktigste havn for utskiping av jernmalm fra LKABs gruver i Kiruna. Jernmalmtransporten på Ofotbanen er i dag i kraftig vekst, også selskapet Northland Resources etablerer nå malmhavn i Narvik. Med havnas strategiske beliggenhet og gode infrastruktur ligger forholdene også til rette for alle typer containerbasert last. Godstogrutene Arctic Rail Express og North Rail Express er viktige godstogruter fra Oslo til Narvikvia Sverige. Ofotbanen er også viktig for byens og regionens reiseliv. Narvik er et handelssentrum og en skoleby. Narvik videregående skole tilbyr utdanning innenfor de aller fleste programområdene. Høgskolen i Narvik er den teknologiske høgskolen i Nord-Norge og en motor i utviklinga av byen som teknologisenter i landsdelen.

nye narvik kommune distance

School

Befolkning Ved å peke på hver søyle, kan du se antall personer i aldersgruppen, fordelt på menn og kvinner. Du finner flere tall om dette temaet i statistikken Befolkning. Figuren viser hvor mange personer som bor i kommunen som enten har innvandret selv eller er barn av to innvandrere med bakgrunn fra utvalgte land. Du finner flere tall om dette temaet i statistikken Innvandrere og norskfødte med innvandrerforeldre. Fremskrevet folketall er fra 2018, og oppgitte tall gjelder kommunene slik de var den gang. For kommuner som er sammenslått i regionreformen vil tallene ikke gi et riktig bilde. Les mer om befolkningsframskrivingene fram mot 2100.

Narvik, Tysfjord og Ballangen kommuner legges ned, og en ny kommune bygges opp fra grunnen av - Nye Narvik kommune. Fra 01. 01. 2020 bor vi alle i det som skal bli nye Narvik kommune. Den kommunen er ikke bygd enda. Det arbeidet pågår nå. På denne siden kan du lese mer om hvorfor og hvordan det foregår.

Narvik Havn er sentral i utviklingen av Narvik som et transport- og logistikksenter. Havna er isfri og godt skjermet for vær og vind. Inn på kaiområdet går det jernbanespor med forbindelse til Sør-Skandinavia og Sentral-Europa, samt Asia og Russland. Narvik er et knutepunkt for veinettet i Nord. E6 går fra nord til sør og E10 som går fra øst til vest. Narvik Havn fikk i 2005 status som "Motorways of the Sea"-havn i EU-systemet. I Norge er det kun Oslo som har denne statusen i tillegg til Narvik. I tillegg er Narvik og Ofotbanen med på det såkalte CORE Network, som er å anse som hovednettet for transport innen EU.

nr: - Stillingsident: 4264369967 Presentasjon av stillingen: Ledig fast stilling som overlege ved medisinsk avdeling Narvik. Arbeidsoppgaver Teamba… Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede. Vi har 130 butikker over hele landet samt netthandel. Vår visjon er "Vi skaper glede i alle hjem". Vi har ansatte som trives o… Spesialist i allmennmedisin eller indremedisin Pasientsentrert Helsetjenesteteam Narvik - Spesialist i allmennmedisin eller indremedisin Medisinsk Avdeling Narvik, Universitetssykehuset Nord-Norge HF Ledig stilling (50%) fo… Vi søker forsker/betongteknolog Sintef Narvik AS På grunn av økende oppdragsmengde har vi behov for å styrke vår kapasitet for anvendt- og oppdragsrettet forskning innenfor temaet betongteknologi. Sammen med andre deler av SINTEF… Ekstrahjelp søkes i sommersesongen Sandtorgholmen Hotell Evenes, Nordland Ekstrahjelp til sommersesongen søkes fra 1. juni. Arbeidet vil bestå av rengjøring av rom, servering og restaurantarbeid. Krav til kompetanse Erfaring ønskes Ønsket kompetan… Jordmor i kommunehelsetjenesten Arbeidsoppgaver Svangerskapskonsultasjoner Hjemmebesøk Barselgrupper Fødsels- og foreldreforberedende kurs Delta aktivt i utviklingen av svangerskapsomsorgen Helsestasjon f… Flere jobbannonser Få e-postvarsler om de siste Jobb i Narvik kommune Seneste søk Slett søkehistorikken Enhver jobb (innen 25 km)

Restaurant

Kongens gt 45, Narvik, 8500, Norway Get Directions +47 76 91 20 00 Categories Public Service Now CLOSED Work hours MO 08:00 – 15:30 SA closed TU SU WE TH FR About Velkommen til Narvik kommunes offisielle side på Facebook! Description Narvik - et naturlig knutepunkt i hjerte av Nord-Norge Narvik er et naturlig knutepunkt i hjertet av Nord-Norge med kort kjøreavstand til Lofoten, Tromsø, Harstad og Kiruna i Nord-Sverige. Nærmeste regionale flyplass er Harstad/Narvik lufthavn, Evenes. Når den nye Hålogalandsbrua stå ferdig bygget i 2018, vil det kun være 45 minutters kjøretid til flyplassen fra sentrum. Narvik er selve hovedpulsåren for logistikk, forsyning av handelsvarer og gods mellom Nord-Norge og resten av verden Med sine 18 800 innbyggere har Narvik det meste du vil ønske fra et bysamfunn med kafeer, kulturtilbud, et velutviklet studentsamfunn på UiT Norges arktiske universitet i Narvik og et fantastisk alpinanlegg med gondolbane midt i byen. Naturen rundt Narvik er vakker, vill og lett tilgjengelig uansett hvor du bor.

Narvik er en av kommunene i Ofoten i Nordland. Den grenser mot Evenes, Tjeldsund, Gratangen, Lavangen, Bardu, Ballangen og Sverige. I forbindelse med Solberg-regjeringens kommunereform ble Ballangen og en del av Tysfjord fra 1. januar 2020 innlemmet i Narvik. Da kronprinsparet Gustav og Victoria hadde besøkt anlegget av Ofotbanen i 1887, ble endepunktet ved fjorden, som lå på gården Narviks grunn kalt Victoriahavn, men da Stortinget vedtok opprettelse av kjøpstaden i 1901, ble imidlertid Narvik vedtatt som navn på den nye byen. Administrasjonssenteret er Narvik, som er en viktig havneby. Havna er isfri hele året, og siden Ofotbanen åpnet i 1902, har byen vært viktigste utskipingshavn for jernmalm fra Kiruna i Sverige. Byggingen av Ofotbanen krevde mange arbeidsfolk, og særlig de svenske rallarene blir husket - Narvik er kjent som « rallarbyen », noe som blant annet markeres ved den årlige Vinterfestuka. I Narviks historie har Steinar Aas påvist at Narvik har vært en typisk nettverksby, med sterkere relasjoner til utenlandske byer som Kiruna, Rotterdam og Ruhr-byene enn det nære omlandet.

  • Nye narvik kommune tours
  • Nye narvik kommune inn
  • Bodo kommune
  • Narvik
  • Vikartimen NRK SKOLE og Super på NRK – NRK Skole – Lærerike programmer og klipp
  • Mal samarbeidsavtale mellom bedrifter
crawford-garasjeporter-priser
January 2, 2023, 4:18 am