– Calle og Torbjørn har vært med på en av norges største band- suksesser gjennom over 20 år og har vært viktige og flotte musikere for bandet. På vegne av Universal er vi glade for at Øyvind velger å fortsette eventyret, og ser frem til ny spennende Vamp-musikk live og på alle spennende distribusjonskanaler i 2015, skriver Petter Singsaas i Universal Music. Utover dette har bandet ingen ytterligere kommentar på nåværende tidspunkt, melder Universal. LES OGSÅ: Knallstart for Vamp og KORK SE DOKUMENTAR: Vamp og jakten på Nordsjøtonen LES OGSÅ: Vamp gjenforent på scenen i Vikedal Se Vamp på Lindmo 24. 11. 13.

  1. Vamp oppløses – NRK Rogaland – Lokale nyheter, TV og radio
  2. Calle og vida loca
  3. Vidar og kalle show

Vamp oppløses – NRK Rogaland – Lokale nyheter, TV og radio

All hjelp mottas med takk. Velger man å donere betaler man kun en engangssum, det er ikke noen abonnementsløsning knyttet til dette. Dette blir vannvittig bra! Mvh, Torsvik og Berge.

Fra tidlig alder av blir de vant med å ikke bry eller forstyrre foreldrene sine. Alle tror at de har rett Noen konflikter mellom barn og forelder oppstår fordi hver person tror at de har rett, og vil ikke empatisere. For mange involverer det å forklare sitt ståsted en debatt, noe som gir en frykt for å tape tryggheten, og måtte være sårbar. Denne frykten vanskeliggjør en sunn dialog. Det er her forholdet begynner å slå sprekker. Ødelagt forhold mellom barn og forelder: Frykt For mange barn gir konseptet nærhet mistillit og en frykt for foreldrene. Disse faktorene gjør det vanskelig å bygge et sunt forhold. I disse tilfellene vil barna se på foreldrene sine som påtrengende opptatt av privatlivet deres, noe som svekker kommunikasjonen ytterligere. For foreldre finnes det ofte en frykt for å miste autoritet, og at barna vil finne ut av historier eller ting de gjorde da de var unge. De frykter også at barna deres vil finne ut av fryktene deres, om det dreier seg om økonomi, jobb eller det sosiale.

– 2013 skulle vise seg å bli siste sesong med Vamp for Calle, Paul og meg, skriver Torbjørn Økland. Gitaristen og grunnleggeren melder dermed at han, Carl Tore Apeland og Paul Hansen dropper ut av det suksessfulle bandet. Apeland og Økland har vært en del av Vamp i 23 år, siden de startet opp i 1991. Paul Hansen kom med i 2007. – Dette har vært år som først og fremst har gitt oss mye glede og fantastiske opplevelser, samt ett og annet skippertak når ting har dratt seg til. Vi i bandet har denne våren likevel kommet fram til at forutsetningene for å fortsette med nåværende besetning og struktur på en uanstrengt og kreativ måte, ikke er helt til stede slik vi skulle ønske det, skriver Økland videre. RETRO: Her starta Vamp-suksessen LES OGSÅ: Vamp tilbake i gamal drakt LES OGSÅ: - Mistet lysten på å lage musikk Torbjørn Økland, Carl Tore Apeland og Paul Hansen forlater Vamp. Foto: Harald Stavseth / NRK – Har gjort en omorganisering Ifølge frontfigur Øyvind Staveland tok bandet for en stund siden en pause til 2015.

Calle og vida loca

– Jeg kan bekrefte at Vamp har gjennomgått en omorganisering i løpet av vinteren. Grunnen er at vi har vært uenige om den musikalske retningen. Vi har imidlertid blitt enige om at det per i dag er jeg som innehar rettighetene til bandnavnet Vamp, sier Staveland til NRK. – Overfor Torbjørn Økland og Calle Apeland har jeg tydelig formidlet ønske om videre samarbeid. Vamp går i studio igjen i løpet av 2015 og det planlegges flere turneer samme år, legger han til. Øyvind Staveland, Jan Ingvar Toft, Odin Staveland og resten av besetningen fra fjorårets turneer er med på fortsettelsen. – Litt vemodig kanskje, men her og nå, vel så mye en frihetsfølelse. Det venter forhåpentligvis nye muligheter, ny energi og nye gevinster for alle involverte. Takk til alle som har heiet på oss alle disse årene. Vi treffes vel i et konsertlokale om ikke for lenge:), skriver Økland videre. – Ser frem til fortsettelsen Universal Music skriver i en pressemelding at de tar forandringene i Vamps besetning til etterretning.

Denne summen er nok til å gi et samfunn på 250 mennesker rent drikkevann, ved hjelp av brønnbygging. Alle pengene går uavkortet til prosjektet. Utgifter til det administrative ved charitywater er dekket på annen måte. Rent vann er ikke bare rent vann. Det er en begynnelse på noe veldig godt for veldig mange. Ringvirkningene og den selvforsterkende effekten er stor. En brønn i et lokalsamfunn vil bety bedre helse, mer penger, mer tid, som igjen vil gi muligheter for utdanning. Du kan se mer om dette i videoen til høyre. Vi hadde satt enormt stor pris på om du hjalp oss i dette prosjektet. 5000 Dollar på 3 måneder (92 dager) er et ambisiøst og strabasiøst mål, men vi håper, tror og ber om at vi skal få det til. Vi kunne senket målet vårt, forsøkt å samle inn 2500 i stedet for 5000, men ingen av oss er egentlig noen tilhenger av å senke våre mål for at vi lettere skal nå de. Sikt på himmelen, så lander du i hvert fall på en sky. Dette handler tross alt om død og liv for mennesker. Vi håper du vil støtte prosjektet med en slant eller to, og om det kniper på lommeboken kan du være med å gjøre en forskjell med å dele denne siden med andre.

Nes Kultur og fritid Fritid og forebygging BUA - NES har et lokale spekket med utstyr som vi håper innbyggerne våre vil bruke flittig. BUA har det meste til fritidsaktiviteter, sport og friluft til gratis utlån. Viktig om åpningstider og reservasjon på!! BUA NES HOLDER STENGT JULI 2020!! BUA NES bruker nå kun reservasjonsløsningen for lån. På grunn av covid-19 pandemien vil det ikke være mulighet til drop in. Alle utleveringer må avtales med oss før henting. Utlån skjer kun på tirsdag og onsdag for å overholde gjeldende smittevernsregler. 1. BUA NES er ikke en betjent utlånssentral. Det betyr at du må ha en avtale med oss før du kommer å henter/leverer utstyr. 2. BUA NES baserer seg på reservasjon på nett (). Reglene er at man ikke kan reservere utstyr mer enn 14 dager i forveien, senest 2 dager før. 3. Utstyret låner man i inntil 7 dager. Har du behov for kontakt med oss kan du sende mail eller ta kontakt med Øyvind på 90408365. Vi besvarer så raskt vi kan. Reservasjonen gjør du her Hva er BUA Nes?

Vidar og kalle show

  1. Calle og vidal.com
  2. Calle og vida loca
  3. Fakta om Danmark | Nordisk samarbeid
  4. Vidar og kalle show
  5. Calle og vidar bergen
SAMMEN, FOR LIVET: Vidar Magnussen (til venstre) og Carl Fredrik Hellevang Larsen i «Calle og Vidar: Sammen igjen, for første gang sammen». Foto: Stageway / Latter Smart, rart, visuelt og originalt. Artikkelen er over ett år gammel «Calle og Vidar: Sammen igjen, for første gang sammen» Latter, hovedscenen, Oslo Med: Vidar Magnussen og Carl Fredrik Hellevang Larsen Regi: Bård Ylvisåker og Erik Ulfsby Calle har daua! Det er en hvit kiste på scenen, og «pastor» Vidar Magnussen tenner lys, leser opp de siste hilsenene på kransene («ikke for dyrt, men ikke for billig heller, Eivind Landsverk, TV Norge ») og snakker med den fjerne fuskeinnlevelsen vi alle kjenner. Han tar seg god tid, det er nesten som en virkelig begravelse i sanntid. Det burde ikke være morsomt. Men det er. De to bergenserne Carl Fredrik Hellevang Larsen og Magnussen har ikke egentlig arbeidet sammen før. Men de kommer nok til å gjøre det igjen, og det er uansett ikke noe man merker. En av denne forestillingens kvaliteter, er det sprudlende simpatico samspillet de to imellom (og det er bare de to).

BÆRUM (Dagbladet): - Det er livsfarlig å bli pensjonist fra den ene dagen til den andre, sier Vidar Lønn-Arnesen (76) med overraskende bestemt tone i den velkjente radiostemmen. Etter at han pensjonerte seg for 7 år siden, var tanken at kulle leve rolige dager hjemme på Jar og på hytta i Vestfold. Men den tidligere NRK-profilen hadde vansker med å være arbeidsløs. - Jeg gikk ut døra på Marienlyst da var jeg 70 år, og i NRK er det over og ut når du er 70. Jeg hadde bestemt meg for at nok er nok. Men det er ikke sunt å slutte brått. Jeg tror det er fysisk og psykisk farlig ikke å ha noe å gjøre etter at du går ut med blomsterbuketten, sier han. 76-åringen som er kjent fra programmer som «Ti i skuddet», «Norsktoppen», «Da Capo! » og Barne-TV, fortsatte karrieren med å reise rundt i Norge og holde syngende «Da Capo! »-show for eldre.

calle og vidar sammen igjen

Mission Statement Personlig går jeg alltid rundt med en følelse av at jeg skulle ha gjort noe, hjulpet noen. Jeg vil ikke kalle det dårlig samvittighet, mer en følelse av å være priviligert, og at det i dette også ligger et ansvar. Det er noe vi har, vi har fått det helt uforskyldt, og vi har muligheten til å gi det videre. Det handler ikke om selvpromotering, imagebygging eller skyldfølelse. Det handler ikke om meg eller deg. Det handler om menneskeliv. Nesten en milliard mennesker mangler rent vann. Det utgjør en niendedel av verdens befolkning. Mange millioner mennesker går mange timer hver dag for å komme til en vannkilde som ikke engang er ren. Mange benyttede vannkilder er infiserte av bakterier, parasitter eller igler. Hvert nittende sekund dør et menneske grunnet en vannrelatert sykdom. Bare mens du har lest disse to paragrafene er to menneskeliv blitt revet bort. Vi opprettet et prosjekt her på charitywater, som vi – orginale som vi er – valgte å kalle «Rent vann. » Prosjektet er enkelt: forsøke å samle inn 5000 dollar (29 000 kr) på 3 måneder (92 dager).

  1. Søre vegglifjell hytteforening
  2. Buss fra oslo til stockholm
  3. Utstyr til legekontor
  4. Prinsesse mette marit
  5. Mesternes mester 2020 dato vs
  6. Cat 6 kabel utendørs
  7. Soknadsfrist høyre utdanning 2019 football
  8. Russland krig mot norge
  9. Pakke til utlandet
  10. Det hanseatiske museum hours
  11. Tog fra oslo til bergen
havreflarn-uten-egg
January 2, 2023, 3:38 am