Her kan du lese hvordan du kan bli tatt opp til en høyere utdanning i Danmark. Nordiske statsborgere har rett til å søke om opptak på samme vilkår som danske statsborgere. Alle søkere med utenlandsk eksamen må imidlertid søke senest 15. mars kl. 12. Studieplassene er delt inn i to kvoter: "kvote 1" og "kvote 2". Som nordisk statsborger vil du bli vurdert i både kvote 1 og kvote 2. I kvote 1 tas du opp etter karaktergjennomsnittet fra din videregående opplæring. Det er det første gjennomsnittet som gjelder, og derfor teller karakterene fra eventuelle senere supplerende fag ikke i gjennomsnittet i kvote 1. Selv om du etter videregående eksamen har forbedret gjennomsnittet ditt gjennom supplerende kurs, kan du derfor bare bruke gjennomsnittet fra din opprinnelige eksamen når du søker på en høyere utdanning i Danmark. Supplerende kurs kan eventuelt brukes til å oppfylle kravene til ditt nivå i enkelte fag. I kvote 2 tas du opp på grunnlag av en helhetsvurdering, som kan omfatte yrkeserfaring, ekstra opplæring, opphold på folkehøgskole og lignende, avhengig av den enkelte institusjon og den enkelte utdanningen.

Sjakk-VM

Det er også de som bruker leketøy når de har solosex for å trene seg til å bli bedre elskere, forklarer hun. PROSTATASTIMULATOR: Slike sexleketøy for menn har fått en stor salgsøkning det siste året. Foto: Kondomeriet Isachsen forteller til TV 2 at det kan virke som at flere går fra målorientert sex, der målet kun er å få en orgasme, til nytelsesorientert sex, der mest mulig nytelse er poenget. – Da er det for mange helt greit å bruke de hjelpemidlene som gir bedre sex for dem. Mange menn med partnere som bruker vibratorer, har lavere terskel for å bruke leketøy selv. Kondomeriet opplyser om at det er alt fra små masturbasjonsegg, til større og mer avanserte varianter som Fleshlight, som selger mest. – Stadig flere menn har blitt klar over at prostata er deres G-punkt og kjøper sexleketøy for å stimulere denne, selv om flere vegrer seg for å bruke den sammen med en partner, sier Isachsen. Åpen for nytelse I 2016 gjennomførte Kondomeriet, sammen med Norstat og Brand Cognition, en undersøkelse som sexleketøy.

hvordan koble dab adapter til radio uten aux

Www nrk nyheter

Kontaktløs betaling med mobilen baseres på NFC-teknologien (Near Field Communication) som kommuniserer trådløst mellom mobiltelefonen og betalingsterminalen ved hjelp av radiosignaler (trådløs radiobasert teknologi). For å kunne bruke mobil kontaktløs betaling må du ha en mobiltelefon som støtter NFC, samt en app for å gjennomføre betalingen. Hvordan fungerer så mobile lommebøker? Det finnes forskjellige løsninger (les app'er) for de ulike telefonene i markedet: er Google Pay utviklet for Android-telefoner mens Apple Pay er utviklet for iPhone og Apple-relaterte produkter som Smart Watch og Mac. Du kan også lese mer om Kontaktløs kmobilbetaling, ved å besøke BankAxept.

MEDISINSTUDIER I UTLANDET Ta kontakt for å finne ut av dine muligheter Hvordan mottar jeg en studieplass i utlandet? Hvorfor studere medisin i utlandet I mange vestlige, industrialiserte land er medisinstudiet svært vanskelig å komme inn på. Det er svært få plasser og ekstremt høye krav. Dersom du ønsker å studere medisin i Norge må du ofte bruke flere år på å samle opp ekstrapoeng. Av denne grunn velger stadig flere nordmenn å studere medisin i utlandet, spesielt i Øst-Europa, for å raskere kunne oppfylle drømmen om å bli lege. Mange kjente europeiske universiteter tilbyr nå studieprogrammer på engelsk for studenter fra hele verden. Blant annet i Polen, Slovakia, Tsjekkia, Ungarn og 7 andre europeiske land. Dette gjør det enklere for blant annet deg som ikke har realfag, men da anbefaler vi at du gjennomfører PreMed-kurs hos oss. Dette sørger for at du er forberedt på å klare opptaksprøven til universitetet, samt at du får en god start på ditt første år som medisinstudent. Dette skaper et internasjonalt studentmiljø, som gir deg muligheten til å oppleve forskjellige kulturer og bli kjent med mennesker fra hele verden.

Søstrene grene harstad

hesteferie i utlandet

Laksevåg Pensjonistforening har etter noen år med lav aktvitet nå valgt nye styremedlemmer på årsmøtet sitt 12. februar 2019. Riktignok er det bare 2 helt nye styremedlemmer -Elna Skaar og Marion Madsen. Men tidligere styremedlemmer har skiftet plass i styret. Oddlaug Vedvik Moe har nå tatt på seg ansvaret som leder. Sammen med resten av styret skal hun sørge for at denne tradisjonsrike foreningen skal vokse og bli Tydelig - Sterk - Synlig i likhet med Pensjonistforbundets øvrige lag og foreninger. I styret har Oddlaug fått med seg Jorunn Damm som er nestleder og kasserer, Karen Villanger som sekretær, mens Elna Skaar, Marion Madsen og Vigdis Lygren er styremedlemmer. Laksevåg Pensjonistforening har egen forretningsfører, og det er Kari Solberg. Årsmøtet var som det alltid er i Laksevåg Pensjonistforening, hyggelig og sosialt. Hans Davanger og Grete Hansen underholdt.

Hobby - Hobbytips: Hobby - Fiske i Ferskvann

TV 2 AS Lars Hilles gate 30, Pb 7222, 5020 Bergen Ansvarlig redaktør: Olav T. Sandnes Nyhets- og aktualitetsredaktør: Karianne Solbrække Sportsredaktør: Vegard Jansen Hagen Programredaktør: Kathrine Haldorsen Salgsdirektør: Bjørn Gunnar Rosvoll Kontakt TV 2 Pressetjenesten Annonsere Bli publikum Jobb i TV 2 Om personvern og informasjonskapsler Rabattkoder Materialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor eller Norwaco), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende). Utnyttelse i strid med lov eller avtale medfører erstatningsansvar, og kan straffes med bøter eller fengsel.

Tidligere lå det store inntekter i disse varene, men svekkede markeder og fallende sukkerpriser har etter 1980 svekket landets økonomi og landbruksproduksjonen har mistet mye av sin betydning. Turistnæringen er i sterk vekst, og har i dag blitt en viktig inntektskilde for landet. FN-rollespill FN-sambandet tilbyr skoleåret 2019-20 et rollespill der elevene skal forsøke å løse en konflikt i Sikkerhetsrådet (Iran og atomspørsmålet). Den dominikanske republikk er medlem av Sikkerhetsrådet, og avsnittene som følger er informasjon knyttet til dette spillet. Mer informasjon om FN-rollespillet. Forholdet til andre land i Sikkerhetsrådet Den dominikanske republikk har et særlig nært forhold til USA. Etter å ha brutt kontakten med Taiwan i 2018, var landet i stand til å normalisere sine forbindelser med Kina. Tips Som de fleste andre landene i Sikkerhetsrådet, er Den dominikanske republikk bekymret for at atomavtalen med Iran skal bli ødelagt som følge av at USA har trukket seg ut. Den dominikanske republikk er også redd for følgene av en mulig væpnet konflikt mellom USA og Iran, og for at konflikten kan ramme skipstrafikken og oljetransporten gjennom Den persiske gulf.

  1. Bygg og hageanlegg
  2. El atv til voksne
  3. Justisministeren refser grisete russelåter: - Jenter på 13 år er ikke sexobjekter - Dagbladet
  4. Notater.net > Fart og akselerasjon
  5. Spilekledning, spilepanel - Halden, Kløfta, Årnes, Nannestad
  6. Reise til spania
  7. Ålesund geirangerfjord
  8. Er mettet fett sunt

Vil du motta denne typen stillingsannonser på e-post? Er du en rivende dyktig koordinator? Vil du bli en del av et spennende team med god lagånd som skal bidra til videreutvikling av Helse Midt-Norge? Hemit, Oppdrag, Levanger, Molde, Namsos, Trondheim, Ålesund NAV Formann LEDENDE INNEN PRODUKSJON AV TANKER OG UTSTYR FOR OPPDRETTSNÆRINGENNamdal Plast AS leverer utstyr og tanker til fiskeoppdrettsnæringen. Namdal Plast AS, Namdalseid, Namsos Informasjonssikkerhetsansvarlig Helse Nord- Trøndelag HF har omtrent 3000 ansatte og årlig er det ca 25000 innleggelser og vel 200000 polikliniske konsultasjoner. Direktørens stab, Helse Nord-Trøndalag HF, Namsos Sykepleier Oppstartsdato for vikariat på 100% er 01. 09. 20. Akuttpsykiatri Namsos, Klinikk for psykisk helsevern og rus, Namsos Intensivsykepleier/sykepleier Medisin H5C og H5 er en del av Klinikk for Medisin og rehabilitering, Sykehuset Namsos. Med H5C og H5, Klinikk for medisin og rehabilitering Sykehuset Namsos, Namsos Helsefagarbeider Klinikk for medisinsk service skal levere nødvendige varer og tjenester av god kvalitet til sykehuset og primærhelsetjenesten slik at det gir... Sterilforsyning Levanger, Klinikk for medisinsk Service, Namsos KIWI Namsos søker etter butikkmedarbeider deltid Bli en del av det grønne vinnerlaget!

En grønn og frodig plante som kan bidra til økt trivsel og gjøre at hjemmet ditt føles mer livfullt.

  1. Tor aksel busch kjæreste
  2. Stormester i sjakk kryssord
  3. Ballonger 40 år
  4. Østre gravlund lille kapell
  5. Hvordan ta skjermbilde med huawei p20 lite olx
  6. Byer på santorini
  7. Skiferie januar 2019
  8. Det hanseatiske museum og schøtstuene
  9. Leilighet til leie i fredrikstad sentrum
  10. Bosch b vare utsalg
  11. Barnas dag porsgrunn
ivana-trump-ektefelle
January 3, 2023, 2:32 am