DRAMMEN: Benedicte Haugaard (23) er oppvokst i Krokstadelva i Nedre Eiker, men har de siste fire-fem årene bodd på Øren i Drammen sammen med samboer Stian Stavlund (23) og de to hundene Nala og Jackson. Hun står bak bloggen, og har blogget i seks år. LES OGSÅ: Stina Bakken lever av bloggsuksessen Opptatt av å fylle CVen 23-åringen legger ikke skjul på at hun tjener greit med penger på bloggen sin, men er samtidig opptatt av å kunne fylle CVen med andre ting enn stillingsbetegnelsen: «Blogger» - Jeg er ærlig på at jeg tjener penger på bloggen min, men jeg lever ikke av den. Jeg ønsker flere bein å stå på, slik at alt ikke rakner den dagen jeg ikke lenger synes det er meningsfullt å drive bloggen. Jeg er opptatt av å fylle CVen min med andre ting, derfor jobber jeg som rådgiver hos Sonans og som resepsjonist hos Fresh Fitness i Drammen. Det er jobber jeg trives godt med, og kombinasjonen blogging og andre jobber fungerer helt utmerket for meg, smiler Benedicte Haugaard. LES OGSÅ: 10 tips til folk som vil starte en blogg Var toppblogger For noen år siden var hun toppblogger hos, og lå på 10 på topp-listen over norske bloggere med mest trafikk.

Hjelp til kryssord means

Han liker å lese hvor enn han måtte være i verden: Ja, virkelig så mye at han gav ut en bok med navnet: Endelig Mandag. Den ble ikke veldig godt mottat. Selvsagt bor en hotell-konge som en ekte konge. Her er huset hans på Bygdøy: © Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Luksusvillaen som har gitt Stordalen hodepine og nabokrangel. Les også: Stordalen i skikkelig nabokrangel Etter 14 år som kjærester, og ni år etter at de giftet seg slo nyheten om bruddet til Petter og kona Gunhild Stordalen ned som en bombe. © Foto: Pontus Höök / NTB scanpix Petter og Gunhild Stordalen har vært sammen gjennom tykt og tynt. Her er kjendisparet avbildet sammen. I en pressemelding skrev Gunnhild; – Vi har hatt fjorten fantastiske år sammen. Vi har stått side om side i ekstreme opp- og nedturer, som gjør at vi alltid vil ha et helt unikt forhold. Men vi har begge jobbprosjekter som har gjort at vi har sett mindre til hverandre. Vi har sammen funnet ut at vi ønsker tid til å gjøre det vi brenner for hver for oss. Vi er fortsatt hverandres beste venner og støttespillere.
vinproduksjon i spania

Guttenavn på l

Sett MSN som startside Klikk på Lagre fil i popup-vinduet. Klikk på pilknappen oppe i hjørnet på nettleseren. Klikk for å kjøre den nedlastede filen. Klikk på Kjør hvis du blir bedt om det. Ved å klikke for å kjøre denne nedlastede filen, godtar du Microsofts tjenesteavtale og personvernerklæring. Installering gjelder for Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Startet ikke nedlastingen? Prøv igjen

oppvarming av ris

Nøtterøy til oslo

hunder som ikke røyter

FOTO: Marit Lundby I 2020 er målet mitt at vi skal dekke alle 12 måneder med selvdyrkede matvekster. Og i den bruktkjøpte veksttunellen er det plass til både humler, nyttevekster og grønnsaker av alle slag. Her dyrker den tidligere IT-konsulenten, nå øko-agroteknikeren, 30 sorter løk, en rekke amarantsorter, ekte lakris, salat, squash og gresskar, Japansk fjelllpante, løpstikke, fattigmannsginseng og tomatillo. For å nevne noen. Ute i hagen dyrker han blant annet flere sorter potet, frukt og bær. I tillegg produserer McMillion frø av flerårige nyttevekster for organisasjonen Kvann. Ville nærmere naturen Da Andrew i 2006 flyttet til Oslo og Norge fikk han seg snart jobb i IT-bransjen og klatret deretter raskt i gradene. Som Key Account manager for noen av de største selskapene i verden følte han likevel stadig på at noe ikke var riktig. Og da sønnen Deen ble født bestemte Andrew og kona, Sana, seg for å flytte ut av Oslo. Paret ville nærmere naturen. - Vi levde med for mye jobb, i en usunn og ubalansert verden.

Eu godkjenning bil pris 2

Likestillingsombud Hanne Bjurstrøm er positiv til at regjeringen skal utarbeide en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix annonse annonse Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. – Endelig har de forpliktet seg, sier likestillingsombudet. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet, som omtaler vold i nære relasjoner som en «stor utfordring i norsk sammenheng». – Denne volden har et betydelig omfang og er et alvorlig samfunns- og folkehelseproblem, skriver departementet i en pressemelding. I tillegg til berørte departementer, kan også andre aktører bli tatt med i arbeidet. – For å utvikle god politikk på dette området er vi er helt avhengige av innspill fra frivillige organisasjoner med nærhet til problemstillingene, sier justisminister Jøran Kallmyr (Frp). Likestillings- og diskrimineringsombud Hanne Bjurstrøm ønsker den kommende handlingsplanen velkommen. – Endelig har regjeringen forpliktet seg til å få på plass en ny nasjonal handlingsplan mot vold mot kvinner og vold i nære relasjoner.

  1. Tilbud på kvikk lunsj
  2. Npe no helsepersonell skjema 1
  3. Undertaker til torvtak death
  4. Test: Toyota Proace 4x4 - Dette skal få Toyota tilbake på salgstoppen - DinSide
  5. Lage svisker selv
  6. Medlemstilbud g sport
  1. Norges vassdrags og energidirektorat nve
  2. Rubiks kube løsning
  3. Menn som ingen treng sammendrag
  4. Pris pr kg sau n
  5. Hvordan sjekker man skatten
  6. Bardøla høyfjellshotell proff
  7. Toll i norge
  8. Kvinner og klær
  9. Yale doorman fjernstyring
  10. Lord tittel kjøp norge
  11. Gresk moussaka oppskrift
  12. Radio til å ha i dusjen
  13. Booking com belønning
  14. Dele filer mellom mac og pc
  15. Eksempel på utfylling av fullmakt ved privat skifte av dødsbo
  16. Mørkets hjerte joseph conrad analyse.com
  17. Kebab house borgenhaugen åpningstider
  18. Før snøen faller film complet
  19. Mc hjelm med solvisir
havreflarn-uten-egg
January 5, 2023, 10:38 am